Belanjawan untuk Perniagaan Anda di Singapura: Mengapa Prapesanan Penting

Budgeting for Your Business in Singapore: Why Pre-Ordering Matters - MillionParcel

Sebagai seorang usahawan, anda mungkin tertanya-tanya apakah jenis produk yang hendak dijual di laman web anda. Perniagaan e-dagang mempunyai peluang untuk menjual pelbagai barangan, tetapi ramai yang tidak tahu di mana hendak bermula. Sebenarnya terdapat banyak pilihan untuk anda pilih dan pilihan terbaik benar-benar bergantung pada kekuatan anda sebagai pemilik perniagaan. Untuk membantu anda, kami sebelum ini telah mencadangkan beberapa produk yang paling popular dan menguntungkan yang patut dipertimbangkan semasa anda memutuskan perkara yang paling sesuai untuk perniagaan anda di Singapura.

Jika anda telah menemui niche unik anda sendiri, sudah tiba masanya untuk mempertimbangkan cara anda ingin menjual dan mempromosikan produk anda. Di sinilah prapesanan berguna untuk menarik minat orang ramai tentang produk anda yang akan datang sebelum ia tersedia. Prapesanan penting untuk perniagaan dalam lebih daripada satu cara kerana ia membantu keuntungan syarikat dengan menjana pendapatan awal daripada menunggu jualan selepas hari keluaran.

Faedah Prapesan: Mengapa Perniagaan Perlu Lakukan Ini

1. Menjana buzz

Dari perspektif ahli perniagaan, strategi pemasaran prapesanan ialah cara terbaik untuk memasukkannya ke dalam rancangan perniagaan anda. Strategi ini akan membantu anda menjana buzz atau populariti sebelum pelancaran rasmi anda. Sebagai jenama, anda ingin mencipta gembar-gembur dan membiarkan pelanggan berasa teruja untuk memesan produk anda.

Dengan itu, untuk membolehkan kempen anda berjaya, anda perlu mula mempromosikannya lebih awal. Ini bermakna pergi ke tapak media sosial seperti Facebook atau Twitter secepat yang anda boleh dan berkongsi maklumat tentang keluaran produk anda yang akan datang dengan peminat dan pengikut yang mungkin berminat untuk membelinya sebelum orang lain berpeluang. Anda juga perlu membuat beberapa imej penggoda atau video pendek yang akan membuatkan orang teruja tentang tarikh keluaran produk anda yang akan datang!

Ini boleh membina momentum dan meningkatkan permintaan. Di kalangan pembeli, ia juga memberi jaminan kepada mereka bahawa mereka pasti akan menghantarnya ke depan pintu mereka sebaik sahaja produk itu dikeluarkan secara rasmi.

2. Tolok permintaan

Dengan memberi pilihan kepada pelanggan anda untuk membuat pesanan lebih awal, anda akan lebih memahami permintaan untuk produk anda. Pada masa yang sama, anda akan mendapat gambaran yang lebih jelas tentang jualan yang perlu dijangkakan oleh syarikat anda untuk memperoleh produk dari semasa ke semasa. Bekerja dalam tempoh prapesanan anda yang dinyatakan, sudah tiba masanya untuk masuk ke mod penyelidikan untuk memesan bahan pembungkusan yang mencukupi yang anda perlukan semasa anda menyediakan pesanan anda untuk penghantaran.

3. Dapatkan semua yang anda perlukan dalam masa

Mempunyai pembungkusan produk yang berkualiti adalah sangat penting jika anda menjalankan perniagaan. Untuk mengekalkan aliran pelanggan yang stabil dan mengekalkan mereka untuk jangka masa yang panjang, penghantaran anda perlu tiba dalam keadaan baik. Berita baiknya ialah, mencari tempat untuk membeli tidak begitu menjadi masalah hari ini kerana terdapat banyak kedai untuk memesan pembungkusan anda. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk memilih perkhidmatan dan kadar terbaik mengikut keperluan anda. Dengan syarikat pembungkusan pilihan di Singapura, anda boleh menjangkakan faedah hebat seperti pembungkusan berkualiti tinggi untuk perlindungan produk penuh dan diskaun untuk pesanan pukal.

Inginkan jaminan pembekal yang dipercayai untuk semua bekalan pembungkusan anda? Tidak perlu mencari lagi daripada MillionParcel untuk bahan yang anda perlukan dan hantarkannya tepat pada masanya.

Inilah Permulaan yang Berjaya

Kini, dengan yang dinyatakan, anda boleh menumpukan pada mempromosikan produk anda untuk kempen prapesanan yang berjaya.

Tertanya-tanya di mana untuk membeli kotak tahan lama di Singapura? MillionParcel ada di hadapan anda! Dengan bahan pembungkusan kotak hadiah dan banyak lagi , selamatkan kumpulan pertama penghantaran anda dengan tenang hari ini.

Bacaan seterusnya

3 Gift Packing Ideas: Must-Try Decorative Materials - MillionParcel
2x GrabRewards Point Giving - MillionParcel

Tinggalkan komen

Laman web ini dilindungi oleh reCAPTCHA dan Polisi Privasi Google serta Terma Perkhidmatan terpakai.