Tentang kita

Pembungkusan adalah bahagian yang sangat penting dalam proses penghantaran dan pemenuhan. Ia melindungi produk anda daripada benjolan dan lebam dan merupakan perkara pertama yang pelanggan anda lihat apabila produk itu muncul di depan pintu mereka. Ia merupakan tanggapan pertama jenama anda secara peribadi dan ia adalah masalah besar.

Tidak kira apa produk pengkhususan perniagaan anda, anda perlu menyampaikan produk tersebut kepada pelanggan anda dengan cara yang selamat dan boleh dipercayai. Penghantaran yang berjaya memerlukan bekalan mel dan pembungkusan yang betul; tetapi mendapatkan ini pada harga yang hebat adalah perkara yang memisahkan perniagaan anda daripada yang lain.

MillionParcel menawarkan diskaun volum yang besar, dan pada kuantiti yang sangat besar mungkin boleh membuat tawaran yang lebih baik. Pelanggan boleh membincangkan kemungkinan itu, meminta butiran produk tertentu atau mendapatkan bantuan dengan pesanan tersuai daripada profesional yang mesra dan berpengetahuan melalui e-mel : hello@millionparcel.sg