Soalan Lazim

Soalan 1: Bagaimanakah cara menukar pesanan saya?

Jawapan: Tidak mengapa untuk mengubah fikiran anda! Pasukan Kebahagiaan Pelanggan kami dengan senang hati akan menukar item anda dengan yang lain jika harganya sama atau kurang. Perbezaan akan dikembalikan kepada cara pembayaran asal anda. Hanya hantarkan e-mel kepada kami di hello@millionparcel.com dengan nombor pesanan anda dan item yang anda ingin tukar.

Jika anda ingin menukar item lain yang harganya lebih tinggi, anda perlu membuat pesanan berasingan dengan item baharu itu. Kami kemudiannya akan membatalkan dan memberi anda bayaran balik penuh untuk item yang anda tidak mahu lagi. Untuk tujuan keselamatan MillionParcel tidak menyimpan butiran pembayaran anda, jadi kami tidak akan dapat mengecaj perbezaan melainkan anda membuat pesanan lain. Selepas membuat pesanan baharu anda, hantarkan e-mel kepada kami di hello@millionparcel.com, dengan dua nombor pesanan anda dan item yang anda ingin batalkan.

Walau bagaimanapun, jika pesanan anda telah meninggalkan gudang kami, anda tidak lagi boleh menukar pesanan anda dan sebaliknya perlu meminta pemulangan.

Soalan 2: Bolehkah anda menghantar beberapa barang saya dahulu?

Jawapan: Untuk membantu anda menjimatkan kos penghantaran anda, kami menyatukan item anda dan hanya menghantarnya kepada anda apabila semua item sudah siap di gudang kami. Jika anda ingin menerima beberapa item dahulu, sila hantarkan e-mel kepada kami di hello@millionparcel.com, dengan nombor pesanan anda dan item yang anda ingin terima dahulu. Sila ambil perhatian bahawa caj penghantaran tambahan akan dikenakan jika setiap penghantaran tidak memenuhi penghantaran percuma.

Soalan 3: Bolehkah anda membahagikan penghantaran pesanan saya ke lokasi yang berbeza?

Jawapan: Kami hanya menghantar 1 pesanan ke 1 lokasi, jika anda perlu membuat penghantaran ke lokasi yang berbeza, sila buat pesanan baru ke lokasi.

Soalan 4: Mengapa MillionParcel boleh memberikan harga terbaik?

Jawapan: Kami faham untuk perniagaan persediaan baharu adalah sukar dan memerlukan kos yang tinggi. Kos pembungkusan menjadikan harga jualan anda lebih tinggi daripada penjual lain kerana biasanya syarikat pembungkusan memerlukan pesanan minimum. Walaupun anda boleh mendapatkan pesanan minimum tetapi anda memerlukan tempat untuk menyimpannya dan anda akan menelan kos sewa yang lebih tinggi untuk ruang tersebut. Kami di sini untuk membantu anda menyimpan item dan anda hanya membayar untuk apa yang anda perlukan. JIMAT KOS dan LEBIH UNTUNG.

Soalan 5: Saya dapati barang yang rosak / rosak.

Jwpan: Maaf untuk mendengar bahawa anda menerima barang yang rosak / rosak, sila ambil gambar produk, kawasan yang rosak dan label bungkusan hantar ke e-mel kami: hello@millionparcel.com. Kami akan bantu anda selesaikan ASAP. Sila laporkan dalam tempoh 7 hari bekerja selepas anda menerima item tersebut.

Soalan 6: Saya tidak menerima barang tersebut

Jawapan:

Untuk pilihan Mel Biasa Singpost, Tambang rendah tetapi penghantaran tidak boleh dikesan, Mel Normal Singpost akan dihantar pada 3 - 7 hari bekerja dalam peti surat/peti mel dari tarikh mel diserahkan kepada SingPost. Singpost Normal Mail mempunyai risiko kerugian dan kelewatan terutamanya semasa musim perayaan. Item itu mungkin hilang jika anda tidak menerimanya dalam masa 14 hari. Penjual tidak membalas sebarang mel yang hilang.
Sila ambil perhatian, jika item tidak boleh dimasukkan ke dalam kotak surat, pegawai akan meninggalkan surat untuk anda membuat kutipan di pejabat pos berhampiran. Sila semak adakah anda keluarga atau rakan sesiapa yang menerima surat itu bagi pihak anda?

Untuk pilihan penghantaran Cepat & Selamat, Sila semak adakah anda keluarga, rakan dan jiran ada sesiapa yang telah menerima bungkusan bagi pihak anda? jika anda tidak menerima item dalam masa 7 hari bekerja, sila e-mel kami dan kami akan menyemak butiran untuk anda.

Soalan 7: Salah saiz, barang salah diterima?

Jawapan: Maaf kerana anda menerima item yang salah, sila ambil gambar prouduct dan label bungkusan hantar ke e-mel kami: hello@millionparcel.com. Kami akan bantu anda selesaikan ASAP.

Soalan 8: saya telah memesan saiz yang salah bolehkah saya menukarnya?

Jawapan: Ya, sudah tentu, anda boleh menukar item anda di gudang kami dalam masa 7 hari bekerja selepas anda menerima item tersebut. Sila gunakan item dalam keadaan baik semasa pemulangan, anda mungkin perlu menambah harga yang berbeza jika harga lebih tinggi daripada pesanan pratonton. Sila hantar e-mel kepada pasukan jualan kami sebelum melawat gudang kami supaya kami boleh menyediakan barang anda lebih awal untuk melakukan pertukaran.