Membina Perniagaan Dalam Talian Anda: 5 Produk Terbaik untuk Dijual di Singapura

Building Your Online Business: Top 5 Products to Sell in Singapore - MillionParcel

Internet dan teknologi telah memberi setiap pemilik perniagaan peluang untuk menjadi digital. Sesetengah perusahaan kini beralih ke kedai dalam talian dan mereka yang ingin membina perniagaan pertama mereka bermula dengan tapak web e-dagang. Disebabkan oleh pandemik Covid-19, pemilik perniagaan digalakkan untuk menukar dan memindahkan perniagaan mereka dalam talian atas banyak sebab yang baik - untuk memanfaatkan bilangan pembeli dalam talian yang semakin meningkat. Malah, dengan hampir tiga daripada empat pengguna di Singapura membeli-belah dalam talian dengan lebih kerap akibat wabak itu, kemungkinannya tidak berkesudahan untuk mana-mana perniagaan. Daripada ditutup sepenuhnya, perniagaan yang beroperasi dalam talian masih menjana jualan. Tidak dinafikan, perniagaan dari rumah adalah trend semasa sekarang.

Jika anda ingin memulakan perniagaan dalam talian anda sendiri, ini adalah masa terbaik untuk bermula. Tetapi persoalan sebenar ialah: Bagaimana anda tahu produk apa yang hendak dijual?

Terdapat banyak perkara yang perlu dipertimbangkan semasa memilih produk. Anda perlu memastikan ia menjadi trend, terdapat permintaan untuk produk tersebut, dan anda mempunyai masa dan wang yang mencukupi untuk melabur dalam inventori. Anda juga perlu sentiasa berada di atas perkara atau anda akan ketinggalan. Nasib baik, kami telah melakukan penyelidikan untuk anda! Berikut ialah beberapa pilihan utama kami untuk item yang paling popular dan menguntungkan di pasaran:

Perkara untuk Dijual Dalam Talian: Idea untuk Memulakan Anda

1. Pakaian

Sebagai permulaan, anda tidak boleh salah dengan pakaian. Sama ada anda menjual pakaian anda sendiri atau memulakan barisan pakaian, ia merupakan perniagaan yang menguntungkan yang patut diterokai. Dengan ukuran pakaian yang direka untuk memenuhi keperluan warga Singapura, anda boleh bertaruh bahawa anda akan menemui pangkalan pelanggan yang setia setelah pelanggan anda menemui saiz dan gaya yang sesuai untuk mereka.

2. Produk penjagaan kulit

Terutamanya jika anda menggabungkan amalan mesra alam dalam perniagaan anda di samping produk penjagaan kulit anda yang unik, anda boleh menarik pelanggan walaupun baru dalam pasaran. Perkara yang dilihat orang apabila membeli-belah dalam talian ialah jenama. Jika anda cuba mewujudkan jenama anda sendiri, pastikan anda menggunakan strategi yang betul untuk menjual.

3. Kasut

Kasut juga merupakan keperluan berterusan tetapi disebabkan wabak, orang ramai boleh memilih untuk mencari produk dalam talian dan memesan terus dari sana. Jika anda menyasarkan peminat kasut di Singapura, anda pasti akan memperoleh pendapatan yang besar daripada laman web e-dagang anda. Jangan lupa untuk menghantarnya keluar dalam kotak kadbod kasut untuk melindungi produk semasa penghantaran.

4. Minyak wangi

Minyak wangi juga merupakan salah satu produk teratas yang dijual dalam talian. Apatah lagi jika ini hanya salah satu daripada kategori anda apabila anda menubuhkan perniagaan dari rumah anda? Cuba minyak wangi dan cologne semula jadi - dan sebagai permulaan, anda juga boleh menyerlahkan wangian anda sebagai hadiah yang tidak dapat dilupakan untuk majlis istimewa seperti Hari Valentine dan Hari Ibu.

5. Produk pembersihan rumah

Akhir sekali, produk pembersihan rumah sudah pasti laris kerana ia sentiasa mendapat permintaan. Malah sebelum wabak, pemilik rumah sudah membeli bekalan rumah mereka dalam talian untuk meningkatkan kemudahan. Jangan sia-siakan peluang ini untuk menyasarkan salah satu pasaran terbesar di Singapura.

Bezakan Diri Anda Dengan Bahan Pembungkusan Berkualiti

Memandangkan anda mempunyai produk teratas untuk dijual di tapak web e-dagang anda, jangan lupa tentang bekalan pembungkusan yang diperlukan untuk melengkapkan pengalaman pelanggan anda dengan jenama anda. Produk anda perlu kelihatan baik dari dalam ke luar untuk membuat kesan yang berkekalan. Ingat bahawa pembungkusan berkualiti memainkan peranan penting dalam mewujudkan jenama dalam talian anda. Lebih menarik produk anda, lebih ramai orang akan berasa yakin untuk membuat pembelian berulang dan terus memesan daripada perniagaan anda.

Untuk perniagaan di Singapura, MillionParcel menawarkan kotak karton semua saiz dan banyak lagi bahan pembungkusan pada harga yang berpatutan. Sekiranya anda memerlukan kotak hadiah , pita pelekat dan jenis pembungkusan lain, sila hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Bacaan seterusnya

How Packaging Materials Influence Your Total Shipping Cost: A Guide - MillionParcel
3 Gift Packing Ideas: Must-Try Decorative Materials - MillionParcel

Tinggalkan komen

Laman web ini dilindungi oleh reCAPTCHA dan Polisi Privasi Google serta Terma Perkhidmatan terpakai.